Contact

FLOWELLE – SCANDINAVIA


 

FLOWELLE- SCANDINAVIA on luonnonkosmetiikan ja luonnonmukaisesti valmistettujen tuotteiden myyntiin erikoistunut tuotemerkki ja suomalainen verkkokauppa, joka saa inspiraationsa skandinaavisen luonnon kauneudesta, selkeydestä ja puhtaudesta.

Flowellen ajatuksena on tarjota turvallinen ja helppokäyttöinen verkkokauppa, paikallisesti ja luonnonmukaisesti valmistettujen tuotteiden hankintaan.

Huomasimme, että luonnonmukaisesti valmistettujen iho-, vartalo- ja hiustuotteiden hankinta on haastavaa ja vaatii monesti useita eri kaupoissa käyntejä, mistä syystä aloimme tutkia asiaa enemmän. Huomasimme, että luonnonmukaisesti valmistettujen tuotteiden laadussa ja valmistustavoissa on huomattavia eroja. Luonnonmukaisina myytävät tuotteet eivät aina noudata sertifioidulle luonnonkosmetiikalle ja tuotteille asetettuja vaatimuksia.

Tuotteiden valmistajien kanssa keskustellessamme huomasimme, että monet pienet luonnonkosmetiikan ja luonnontuotteiden valmistajat tarvitsevat apua tuotteidensa markkinoinnissa ja myynnissä, joten päätimme perustaa FLOWELLE-SCANDINAVIA tuotemerkin ja verkkokaupan, jonka tavoitteena on luoda turvallinen, laadukas ja hinta-laatusuhteiltaan erinomainen luonnonmukaisesti valmistettujen tuotteiden ostopaikka. Myytävät tuotteet soveltuvat koko perheen päivittäiseen käyttöön, luksusta unohtamatta.

FLOWELLE SCANDINAVIA:n tärkein motivaatio on luoda uskolliset ja luotettavat suhteet asiakkaisiin. Flowelle tuotemerkin alle pääsevät vain tuotteet, jotka on valmistettu aidosti luonnollisista ainesosista, ja joiden valmistusprosessissa kunnioitetaan luontoa. Yhtään Flowelle tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla. Tuotteiden valmistajien valinnassa korostamme skandinaavisuutta, luonnonmukaisuutta, ekologisuutta ja kestävyyttä. Kun ostat luonnonkosmetiikkaa ja muita luonnonmukaisesti valmistettuja tuotteita Flowellesta, voit luottaa tuotteiden aitouteen, laatuun ja toimivuuteen sekä siihen, että ne täyttävät kaikki korkeimmat modernille luonnonkosmetiikalle ja muille luonnollisesti valmistetuille tuotteille asetetut laatuvaatimukset.

Flowelle toimii tällä hetkellä Suomessa ja Virossa. Toimintaa tullaan laajentamaan koko Baltian alueelle ja Skandinaviaan. Flowelle tuotemerkki ja verkkokauppa ovat suomalais-virolaisessa omistuksessa.

 -20% ALENNUS

Seuraavaan tilaukseesi.

Anna sähköpostisi, niin lähetämme alennuskoodisi saman tien.Samalla tilaat tuotevinkkimme, jolloin saat käytännöllisiä ohjeita Suomalaisen naisen ihonhoitoon ja kuulet myös ensimmäisenä upeista tarjouksista.

 

-20% ALENNUS

Seuraavaan tilaukseesi.

Anna sähköpostisi, niin lähetämme alennuskoodisi saman tien.Samalla tilaat tuotevinkkimme, jolloin saat käytännöllisiä ohjeita Suomalaisen naisen ihonhoitoon ja kuulet myös ensimmäisenä upeista tarjouksista.