Yksityisyydensuoja

REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä

Leadify OÜ,

FLOWELLE TM,

Rekisterinumero: 12954762,

Süstiste tee 33, Tallinn, Eesti.

Asiakaspalvelu (at) flowelle.fi (Suomi) info@flowelle.ee ( viro )

Rekisterin nimi: Flowelle tavaramerkin asiakasrekisteri.

Mahdolliset uutiskirjettä ja jakelua koskevat kysymykset voi osoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu ( at ) flowelle.fi

Flowelle tarjoaa kosmetiikkatuotteita ja niihin liittyviä tuotteita. Flowelle uutisviestejä lähetetään pääsääntöisesti Flowellen omaan asiakasrekisteriin, saman yritysten lähipiiriin kuuluvien yritysten asiakasrekisterilistoihin sekä asiakasrekisteripalveluita tarjoavien kolmansien osapuolien myytäviin listoihin. Flowellen uutis-ja markkinointikirjejakelusta voi poistua koska tahansa klikkaamalla uutiskirjeen alaosassa olevaa Peruuta (unsubscribe) linkkiä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Käsittelyn tarkoituksena on asiakas-tai kumppanuussuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Flowelle oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Flowellen ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Flowellen viestimien ja palvelujen kautta.

Rekisterin tietosisältö:

Käyttäjätiedot: Yhteystiedot, kuten nimi, osoite puhelinnumero, sähköpostiosoite. Yrityksillä lisäksi, työtehtävä/titteli.

Rekisteröitymistiedot. Asiakkuutta koskevat tiedot kuten laskutus-, maksu-, tuote-, ja tilaustiedot.

Lisäksi palautteet, arvonta-ja kilpailuvastaukset sekä peruutustiedot.

Viestintään liittyvät tiedot ja palvelun käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu-ja hakutiedot.

Mahdolliset luvat ja suostumukset sekä muut mahdolliset asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.

Segmentointitiedot:

Verkkosivuston, uutiskirjeiden ja muun sähköisen tiedotusmateriaalin käyttäjämäärä- ja käyttäjäkunnan rakenne sekä kampanja-, tuote-ja muihin palautteisiin ja olosuhteisiin liittyvä tieto, jotka mahdollistavat tuotteista ja palveluista informoimisen.

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet:

Tietolähteenä ovat Flowellen asiakasrekisteri, sen tytär -ja lähipiirissä olevat yritykset ja kolmansien osapuolten tarjoamat rekisterit. Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

Flowellen asiakas-ja viestintärekisterin tietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös Fonecta Oy:n, Suomen Asiakastieto Oy:n ja Micromedia Oy:n, Väestörekisterikeskuksen ja muun osoite-, päivitys-ja muuta vastaavaa asiakasrekisteripalvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Flowelle ei luovuta rekisteritietoja ilman rekisteröidyn lupaa muutoin kuin lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Flowelle ei luovuta konserniyhtiöitään ja lähipiiriin kuluvia yrityksiä lukuun ottamatta henkilötietoja muille yrityksille niiden suoramarkkinointitarkoituksia varten.

Flowelle voi luovuttaa henkilötietoja toiselle samaan konserniin kuuluvalle yhtiölle rekisterin käyttötarkoituksen edellyttämässä laajuudessa. Flowelle voi myös luovuttaa henkilötietoja käyttämilleen alihankkijoille ja muille kolmansille osapuolille, joita Flowelle käyttää rekisterin käyttötarkoituksen mukaisten tehtävien suorittamiseen. Henkilötietoja voidaan luovuttaa lakiin perustuvien vaatimusten mukaisesti, esimerkiksi Suomessa, Virossa tai muissa maissa, joissa henkilötietoja käsitellään, toimivien viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä tavalla.

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilö ja viestintätiedot säilytetään luottamuksellisina. Flowellen tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin keinoin turvattu. Flowelle käyttää kolmasien osapuolten sovelluksia, ja niiden tarjoamia turvapalveluita hyväkseen.

Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus, milloin tahansa perua Flowellen uutiskirjeiden tilaus sekä siten kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

 -20% ALENNUS

Seuraavaan tilaukseesi.

Anna sähköpostisi, niin lähetämme alennuskoodisi saman tien.



Samalla tilaat tuotevinkkimme, jolloin saat käytännöllisiä ohjeita Suomalaisen naisen ihonhoitoon ja kuulet myös ensimmäisenä upeista tarjouksista.

 

-20% ALENNUS

Seuraavaan tilaukseesi.

Anna sähköpostisi, niin lähetämme alennuskoodisi saman tien.



Samalla tilaat tuotevinkkimme, jolloin saat käytännöllisiä ohjeita Suomalaisen naisen ihonhoitoon ja kuulet myös ensimmäisenä upeista tarjouksista.